måndag 9 januari 2012

Milton-nytt

Milton-nytt

 ♥ Dreggellapp efter dreggellapp .. hur många kan man använda på EN dag? Jag har trott att tänder är påväg länge då han tuggar på allt han kan få tag på men ännu skymtar jag inga. Bara dreggel så långt ögat når.

 ♥ Går bättre att åka bil nu igen. Efter ett hjärteskärande skrikande i denna bil är det nu ljuvligt att åka dessa bilfärder i en tyst & harmonsik bil. Vilka barn tycker inte om att åka bil, vet inte vad han fick för sig? Lovely!

 ♥ Han har lärt sig att sitta helt själv. Mammas & pappas store pojk. Herregudarnas så tiden går.

 ♥ Puréer är super tycker Milton. Nam nam är allt man stoppar i munnen. Pepparrot var han lite skeptiskt till från start men nu är det mumma det med. Mattossig som mamma.

 ♥ Älskar att busa med sin pappa & när han sjunger "Svampbob fyrkant" kiknar Milton av skratt.

 ♥ Håller just nu på att öva "somna-helt-själv-i-egen-säng". Han har gjort det några gånger förrut men nu jäklans skall det sättas i rutin, varje kväll skall han somna själv. Från start idag. Han skrek något otroligt när vi la ner honom men somnade efter redan 15 min eftermiddags-napen  & redan efter 5 minuter nu inför natten. Skönt för mammas hjärta vill jag lova er. Det är fasiken tufft att inte ta upp ett sockersött barn som skriker!

 ♥ Älskar att stå mot ryggstödet i soffan & hänga sig & kika ut. Han är riktigt stark i grodbenen nu.
 ♥ Lära- gå- stolen är fortfarande lika poppis & det lär vara den bästa presenten vi någonsin fått till lille M. Han fullständigt älskar den!

 ♥ Vår Lilla Stora Milton blir hela 5 månader idag.

 ♥ Så GRATTIS vår älskade Lillgroda på 5-månaders-dagen. Du är BÄST 

Sitter & kollar in spegelbilden i vår walk-in-closet

Bästa boken om alla världens djur, som till och med har ljud.

Är boken inte vääldigt stor?

Kram/J

2 kommentarer:

  1. Ojoj, vad det har hänt mycket, tiden går fort och han utvecklas i takt med den. Han är så duktig så!! Jätteroligt att följa Miltons utveckling och ert fina familjeliv :)

    SvaraRadera